Поділитись:

«Зникло світло і він почав задихатись»: мама Андрія Кепецине звинувачує лікарів у смерті сина (відео)

Вівторок, 02 листопада 2021, 21:48
«Зникло світло і він почав задихатись»: мама Андрія Кепецине звинувачує лікарів у смерті сина (відео)

Мати Андрія Кепецине, який 25 жовтня помер у лікарні звинувачує лікарів у халатності. Жінка вважає, що лікарі не зробили усе, що в їх силах аби врятувати її сина.

Олена Фіалковська каже – потрапив до лікарні Андрій Кепецине 18 жовтня. Каретою швидкої допомоги його госпіталізували до Луцької центральної районної лікарні. Як розповідає мати чоловіка – швидку викликала, адже у Андрія погіршився стан.

Жінка каже – лікарі погано доглядали за її сином. Адже йому був потрібен особливий догляд, зважаючи на його стан. Хлопець не міг ані сидіти, ані рухатись сам. Так у лікарні вони пробули 5 днів. Далі стан чоловіка почав погіршуватись. Його підключили до кисневої маски. 

«Я коли їх не просила – не стало світла на 2 чи на 3 хвилини спершу. Потім не стало світла на 12 хвилин, хоча вони сказали не буде світла на пару хвилин. Після того Андрієві стало погано, він почав задихатись», – каже жінка. 

Саме після цього – Андрія перевели до відділення реанімації, де за 2 дні його не стало. Офіційно Олені Фіалковській сказали, що він помер від коронавірусної хвороби. Утім жінка в це не вірить.

Натомість лікарі у Луцькій центральній районній лікарні запевняють – для того аби врятувати Андрія Кепецине зробили усе можливе.

Головний лікар центральної районної лікарні Сергій Коновал розповів, що усі палати інтенсивної-терапії підключені до централізованої подачі кисню. Тож через вимкнення світла стан пацієнта погіршитись не міг. На думку лікаря, стан Андрія Кепецине погіршився бо у нього різко впала сатурація легень – з 85-ти до 40-ка. 

Головний лікар медзакладу  каже – через вегетативний стан, у якому перебував 28-річний хлопець останні 3 з половиною роки дуже знижував його шанси на те, аби побороти коронавірусну інфекцію.

Нагадаємо, Андрій Кепецине після страшної аварії, коли його збила машина втратив можливість ходити, сидіти, розмовляти та їсти. Його мама Олена Фіалковська цілодобово доглядала за ним, збирала кошти на реабілітацію сина та вірила у диво. Та його не стало. Через понад 3 роки боротьби за життя – Андрія Кепецине таки надздогнала смерть.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів