Поділитись:

Три роки боротьби за сина: мати скаліченого в аварії волинянина потребує допомоги (відео)

Середа, 08 вересня 2021, 20:30

Ще кілька років тому волинянин Андрій Кепецине вів активний спосіб життя, а зараз – це прикутий до ліжка чоловік. 13 серпня 2018 року у Львові його збила автівка. З тих пір життя чоловіка перевернулось з ніг на голову. Страшна аварія у Львові забрала у нього можливість ходити, сидіти, розмовляти, їсти, а також Андрій втратив одне око.

Мати Олена Фіалковська каже – вже 3 роки день у день піклується про сина. У аварії Андрій отримав серйозну травму голови. Діагноз – черепно-мозкова травма та пошкоджений стовбур головного мозку. Лікування та реабілітація вартує сотень тисяч гривень. Сума для жінки непідйомна. Щодня на ліки та харчування витрачають щонайменше 6 тисяч гривень. Проживає сім'я у селі Вербаїв, що неподалік Луцька. Помешкання орендоване, та власники мають намір його продати. Родина не має можливості придбати власне житло і коштів на щоденне обов'язкове харчування та лікування теж не вистачає.

Попри труднощі Олена Фіалковська не опускає рук та вірить, що її син ще зможе ходити та виховувати доньку. Допомогти родині знову жити повноцінним життям – може кожен.

5168 7574 1607 5473 (Фіалковська Олена Миколаївна)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів