Волинські «шерифи» повправлялися у стрільбі з помповиків і пістолетів (фото)

Вівторок, 02 листопада 2021, 18:16

На Волині офіцери громад відточили свої навички зі стрільби з помпових рушниць та пістолетів Макарова, які перебувають в них на озброєнні.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

У вівторок, 2 листопада, на базі тренінгового центру ГУНП для офіцерів громад Волинської області відбулися теоретичні та практичні заняття щодо поводження з вогнепальною зброєю.

Співробітник роти поліції особливого призначення проінструктував присутніх щодо заходів безпеки при поводженні зі зброєю та правил її застосування.

Потому провели безпосередньо навчально-тренувальні стрільби. На полігоні офіцери відточили свої навички з використання та стрільби із помпових рушниць, що перебувають на озброєнні у поліцейських офіцерів громад, та пістолетів Макарова.

Такі навчання є важливими у практичній діяльності поліцейських, які працюють безпосередньо в громадах області і стикаються з рядом небезпек, адже постійно патрулюють на місцевості.

Нині в нашій області працює 39 офіцерів громад.

Нагадаємо, днями пасажир легковика BMW білого кольору з наліпкою «учбовий», який рухався з вулиці Володимирської у Луцьк у в напрямку Забороля, висунув у вікно руку, в якій тримав пістолет.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: