Поділитись:

Повідомили, який відсоток невакцинованих від коронавірусу у лікарнях Волині

Вівторок, 02 листопада 2021, 12:58
Повідомили, який відсоток невакцинованих від коронавірусу у лікарнях Волині

На стаціонарному лікуванні у COVID-відділеннях волинських медзакладів майже всі пацієнти не мають щеплення від коронавірусу. 

Про це під час брифінгу повідомила заступниця голови Волинської ОДА Людмила Тимощук.

За її словами, станом на вівторок, 2 листопада серед пацієнтів, які перебувають на стаціонарному лікуванні у волинських медзакладах, 98% є невакцинованими від COVID-19. Всі 100% пацієнтів, які перебувають в реанімації на штучній вентиляції легень, є невакцинованими. 

«Єдиним методом вберегти своє здоров'я є вакцинація. Я згідна, що вакциновані люди також інфікуються і хворіють. Але хвороба у них перебігає легко, люди знаходяться на амбулаторному лікуванні, і це не призводить до важких наслідків. Особливо люди, які мають хронічні захворювання, є надто вразливими. Тому якщо у них стоїть питання, вакцинуватися, чи ні, я би сказала чимшвидше вакцинуватися», – повідомила Людмила Тимощук.

На сьогодні у області є 6 тисяч доз вакцини Pfizer, і має надійти ще 30 тисяч. Вакцини AstraZeneca залишилося 20 тисяч доз, і ще 10 тисяч область отримає незабаром. У запасі також є 15 тисяч доз вакцини CoronaVac, і ще 10 тисяч очікують найближчим часом. 

До речі, ось тут ми зібрали для вас адреси і графіки роботи пунктів щеплення у Луцьку. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
23 квітня 2024
20 квітня 2024
09:09
19 квітня 2024