Поділитись:

Надії Савченко вручили підозру за використання підробленого COVID-сертифіката

Субота, 30 жовтня 2021, 00:41
Надії Савченко вручили підозру за використання підробленого COVID-сертифіката

Міністр внутрішніх справ Денис Монастирський повідомив, що колишньому народному депутату України Надії Савченко та її сестрі Вірі вручили підозру за використання підробленого COVID-сертифіката.

Про це Монастирський повідомив у Фейсбуці.

«Надії Савченко та її сестрі Вірі щойно вручили підозру за використання підробленого COVID-сертифікату, з яким вони намагалися потрапити в Україну», – написав Монастирський.

Він нагадав, що всі, хто порушує закон, мають бути готові понести відповідальність.

«Незалежно, чи ви Герой України, чи екснардеп, чи просто громадянин», – заявив міністр внутрішніх справ.

Він також повідомив, що по всій території країни працюють спеціальні мобільні групи, які перевіряють на справжність COVID-сертифікати та результати ПЛР-тестів. рикордонники використовують спеціальне обладнання, яке виявляє такі фейкові документи.

Упродовж цього тижня за фактами підробки результатів ПЛР-тестів, сертифікатів про вакцинацію від COVID-19, розпочато 59 кримінальних проваджень.

«Всі, хто задумується купити такі підроблені сертифікати, ПЛР-тести чи зробити їхню копію в спеціалізованих програмах – пам’ятайте, одне таке рішення залишить відбиток на всьому вашому майбутньому. Подумайте, скільки виникатиме проблем з роботодавцями, які бачитимуть, що ви раніше судимі? Вже не кажучи про інші труднощі, які можуть супроводжувати вас по життю через одне таке рішення», – закликав міністр внутрішніх справ.

Нагадаємо, волинські поліцейські  скерували до суду обвинувальні акти щодо осіб, які використовували підробні COVID-сертифікати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
24 червня 2022
11 травня 2022
07 квітня 2022
18 березня 2022
15 березня 2022
07 березня 2022
06 березня 2022
28 лютого 2022
26 лютого 2022
11 лютого 2022