Поділитись:

«Луцьктепло» продовжує подавати тепло у будинки лучан

П'ятниця, 29 жовтня 2021, 20:17
«Луцьктепло» продовжує подавати тепло у будинки лучан

29 жовтня у Луцьку завершуються аварійно-відновлювальні роботи ще на чотирьох об’єктах, на двох продовжаться завтра.

Про це повідомляє ДКП «Луцьктепло».

Зазначають, що після завершення робіт відновлено подачу опалення для будинків на вул. Клима Савура, 2, 4. Завершилися роботи з ліквідації витоку і на вул. Львівській, 61б та відновлено подачу теплоносія до житлового будинку на вул. Львівській, 61а, тоді як в будинку на вул. Львівській, 61 опалення буде відновлено після завершення робіт із монтажу вузла комерційного обліку теплової енергії.

На вул. Рівненській, 83 виконано комплекс заходів, який дозволив подати опалення в будинки на вул. Рівненській, 83, 83а, 85, 87, вул. Хурсенка, 50, 52. Проте в понеділок, 1 листопада, роботи із заміни аварійної ділянки трубопроводів продовжаться.

Тривають зварювальні роботи на пошкодженій ділянці трубопроводів вул. Конякіна, де без опалення залишаються житлові будинки на вул. Конякіна, 14а, 14б. Роботи буде завершено сьогодні.

Завтра, 30 жовтня, планують завершити роботи із відновлення опалення для ЗОШ №22, а також виконати підготовчі земляні роботи на Київському Майдані, 1, де без послуги з постачання теплової енергії залишаються житлові будинки на Київському Майдані, 1, 3, 5, 7.

Нагадаємо, Луцька міська рада висловила свою стурбованість істотним зростанням тарифів на розподіл природного газу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів