Поділитись:

Хизувався подарованим посвідченням: повідомили деталі страшної ДТП у Харкові

Четвер, 28 жовтня 2021, 10:43

Сестра одного з постраждалих у кривавій ДТП з «мажором» у Харкові розповіла про подробиці інциденту. 

За її словами, перед трагедією Микола Харківський хвалився подарованим авто та водійським посвідченням.

Про це пише УНІАН, посилаючись на місцеве видання Newsroom.

16-річна Ліза, яка є дівчиною «мажора», сиділа на момент аварії на передньому сидінні. Друзі «мажора» 20-річний Михайло та 19-річний Валерій сиділи позаду.

За словами сестри Михайла, від удару він вилетів з вікна й вдарився головою об стовп з рекламним щитом. Наразі хлопець перебуває в реанімації четвертої невідкладної допомоги з черепно-мозковою травмою, переломами суглобів та верхніх кінцівок.

Михайло перед госпіталізацією встиг розповісти сестрі Марії, що перед аварією він з другом і своєю дівчиною проводили разом час. До них приїхав Микола на Infiniti зі своєю дівчиною Лізою. Хлопець хвалився новою машиною, яку разом з правами йому нібито подарували батьки. Компанія погодилася покататися на машині Миколи.

Дівчина зазначила, що її брат знімав на телефон все, що відбувалося в Infiniti, але після аварії його ґаджет зник з місця аварії.

«Вчора після ДТП Микола кричав, що його мама пов'язана з прокуратурою, і вона все порішає, а тато м'ясний олігарх. На місці аварії їх не було. Приїжджав якийсь Колін друг та дружки батьків, які тикали гроші поліції прямо в лікарні», – розповіла Марія.

Також вона розповіла, що 16-річна Ліза з бідної сім'ї та її батьки не можуть оплатити лікування. Водночас сім'я Миколи навіть не запропонувала допомоги сім'ям постраждалих.

«Хоча це дівчина Миколи, він зовсім не поцікавився її станом, весь час кричав поліції: "Та пішли ви всі на х*й, мене відмажуть, і я буду жити за кордоном"», – підсумувала сестра потерпілого Михайла.

Пізніше з'ясувалось, що один із пасажирів Миколи Харківського, через отримані ушкодження помер у лікарні.

Також, унаслідок ДТП загинув 58-річний водій Chevrolet Aveo, який їхав на зелене світло.

Його дочка записала відеозвернення, в якому просить очевидців трагедії надати свідчення в поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів