Поділитись:

У Луцьку п'яний на «форді» порушив ПДР перед носом патрульних (відео)

Середа, 27 жовтня 2021, 15:18

У Луцьку вночі патрульні зупинили автомобіль, який порушив правила дорожнього руху, і з'ясували, що водій був п'яним як чіп.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці патрульної поліції Волинської області.

У ніч на середу, 27 жовтня, близько 1:00 на вулиці Рівненській у Луцьку, патрульні помітили, як легковик Ford Focus пересік подвійну суцільну лінію. Поліцейські зупинили автомобіль.

За кермом перебував 33-річний водій, у якого виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Він пройшов огляд на визначення стану алкогольного сп’яніння на місці зупинки транспортного засобу. Результат – 2,27 проміле, що перевищує максимальну припустиму норму в 11 разів.

На порушника склали адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп’яніння), ч. 1 ст. 122 (Порушення вимог розмітки проїзної частини дороги) КУпАП та відсторонили від керування. 

З початку року волинські патрульні виявили 538 осіб, які керували транспортними засобами в стані сп’яніння. За цей період в області трапилося 47 ДТП через перебування водіїв у нетверезому стані. 

Поліцейському з Нововолинська, який зупинив працівника прокуратури з ознаками алкогольного сп'яніння, загрожує 5 років ув'язнення. Правоохоронцю закидають незаконне проникнення на приватну територію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів