Поділитись:

Луцький дрифт: чемпіон з автоперегонів запропонував вирішення проблеми

Неділя, 31 жовтня 2021, 20:00
Луцький дрифт: чемпіон з автоперегонів запропонував вирішення проблеми

Чемпіон України з автоперегонів лучанин Ярослав Крищук заявив, що потенціал дрифтерів, які порушують правила ПДР у центрі Луцька, можна скерувати у позитивне русло.

Про це майстер спорту розповів в інтерв'ю ІА «Конкурент».

Ярослав Крищук зазначив, що негативно ставиться до водіїв, які «крутять бублики» біля ЦУМ-у чи на Замковій площі у Луцьку. Разом з тим, він розуміє любителів автоспорту, яким ніде тренуватися.

«Де у Луцьку є площадка, куди можна приїхати й вільно потренуватися? Немає. Якщо побудувати правильний майданчик, то його можна буде використовувати й для дрифту, і для картингу, і для інших автомобільних, і не тільки, видів спорту», – пропонує Ярослав Крищук. 

На думку автогонщика, якщо такий майданчик з’явиться – дрифтери перестануть демонструвати свої навички екстремального водіння у середмісті. До слова, Ярослав Крищук спільно з однодумцями заснували Громадську організацію «West level», учасники якої беруть участь у різних офіційних заходах, змаганнях та виставках. Саме члени цієї ГО регулярно тренуються в луцькому аеропорті.

Детальніше про тягу до автомобілів, перемоги у чемпіонатах та тестування NASCAR у Франції – читайте в інтерв'ю з майстром спорту з автоперегонів, чемпіоном України лучанином Ярославом Крищуком.

Нагадаємо, лучанин Андрій Скрипчук зареєстрував петицію, у якій просить створити майданчик для дрифту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів