Поділитись:

Київських журналістів ледь не побили помічники волинського нардепа (відео)

Середа, 27 жовтня 2021, 11:46
Київських журналістів ледь не побили помічники волинського нардепа (відео)

У селі Стобихівка, що на Камінь-Каширщині, власник пилорами влаштував штовханину з журналістами.

Про це повідомляють Волинські новини, посилаючись на сюжет телеканалу «Аверс».

Зазначається, що 25 жовтня в обідню пору на територію місцевої пилорами приїхали журналісти столичного телеканалу. Вони хотіли перевірити, чи законно працює лісопильня і легальність сировини, яку вона використовує.

Про це журналістам телеканалу «Аверс» повідомив громадський активіст та місцевий мешканець Роман Якимчук. Однак, з його слів, мирних переговорів не вийшло: між журналістами та власником лісопильні

Про подробиці скандалу пише видання Новини Live, журналісти якого постраждали під час бійки.

25 жовтня журналісти приїхали у село Стобихівка, щоб оглянути деревообробне підприємство, яке, за словами місцевих активістів, у документах позначене як корівник.

Один з активістів допомагав створювати сюжет про незаконну вирубку дерев. Він мав показати місце, де за документами повинен бути корівник, а насправді там розташоване деревообробне підприємство «Екопалет».

Коли журналісти приїхали за адресою, то виявили, що там живе помічник народного депутата від «Слуги народу» Валерія Стернійчука – Іван Сухацький.

Не встигли журналісти почати зйомку, як на місце прибула група «підтримки» Сухацького, які перегородили дорогу та почали штовхати та бити місцевого активіста, який допомагав журналістам у фільмуванні.

За словами журналістки Катерини, невідомі чоловіки заважали проводити відеозйомку, спробували увірватися до автобуса, а потім заблокували виїзд машині знімальної групи.

Згодом на місце події приїхав і сам Іван Сухацький, який, нічого не пояснивши, почав обзивати кореспондентів. Журналісти викликали поліцію та написали заяву про перешкоджання професійній діяльності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
15 квітня 2024
19:01
10 квітня 2024
20 березня 2024
04 березня 2024
03 березня 2024
13 лютого 2024
29 січня 2024
25 січня 2024
02 січня 2024
01 січня 2024