Поділитись:

Матраци, візки та ліжка: луцька лікарня отримала благодійну допомогу (фото)

Вівторок, 26 жовтня 2021, 09:37
Матраци, візки та ліжка: луцька лікарня отримала благодійну допомогу (фото)

Функціональні ліжка, матраци, ходунці, колісні візки, ортопедичні шини, столи, підіймачі, постільну білизну, рушники, медичні матеріали, одноразовий одяг, рукавички та багато іншого –  благодійна допомога, яка надійшла до Луцької міської клінічної лікарні від Волинського обласного Благодійного фонду «Дитяча місія. Україна».

Про це стало відомо з фейсбук-сторінки Медичного об'єднання Луцької міської тергромади.

«Ми не втомлюємося дякувати знову і знову нашим партнерам-благодійникам за безкорисливу допомогу. Ви даруєте не лише матеріальне, а й даєте надію, що разом ми подолаємо будь-які проблеми. Бажаємо вам усіляких гараздів, здоров‘я, процвітання і побільше тепла!» – йдеться на фейсбук-сторінці Медичного об'єднання Луцької міської територіальної громади.

Нагадаємо, що за останню добу, 25 жовтня в Україні виявили 19 120 інфікованих COVID-19.

Матраци, візки та ліжка: луцька лікарня отримала благодійну допомогу (фото)Матраци, візки та ліжка: луцька лікарня отримала благодійну допомогу (фото)Матраци, візки та ліжка: луцька лікарня отримала благодійну допомогу (фото)Матраци, візки та ліжка: луцька лікарня отримала благодійну допомогу (фото)Матраци, візки та ліжка: луцька лікарня отримала благодійну допомогу (фото)Матраци, візки та ліжка: луцька лікарня отримала благодійну допомогу (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів