Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин понеділка, 25 жовтня

Понеділок, 25 жовтня 2021, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин понеділка, 25 жовтня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька і Волині за понеділок, 25 жовтня.

Про перекинутий біотуалет

Біля Луцького драмтеатру хулігани познущались з біотуалетів: вони перевернули одну з кабінок. Всередині біотуалету перебувала людина.

На ранок кабінка перевернутої вбиральні стояла у звичному положенні, хоч і помітно зміщеною вперед.

Чи будуть спритників притягувати до відповідальності – невідомо.

Про ДТП з мотоциклістами

У селі Стара Гута Ковельської територіальної громади трапилася ДТП з травмованими. 

Аварія трапилася ввечері у неділю, 24 жовтня. Про це у коментарі журналістам ІА «Конкурент» розповів директор КП «Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Волинської обласної ради Володимир Шмаль.

За його словами, виклик у швидку надійшов близько 19:50. О 20:20 потерпілих вже транспортували до Ковеля. У аварії постраждали двоє молодих хлопців. Вони впали з мотоцикла. 

«Обоє шпиталізовані. У одного переломи кісток тазу, у іншого закриті переломи лівого стегна. Обом по 21 рік. Обох доставили до Ковельського МТМО», – каже він. 

Про небезпечного меломана

У Луцьку вночі порушник тиші, якого хотіли вгамувати патрульних, погрожував правоохоронцям предметом, схожим на зброю.

Інцидент стався у ніч на понеділок, 25 жовтня, на вулиці Рівненській у Луцьку. Патрульні, які прибули на виклик про порушення тиші, виявили автівку, з якої гучно лунала музика. 31-річний чоловік, який перебував на водійському сидінні, дістав предмет, ззовні схожий на пістолет Макарова, і спрямував його у бік правоохоронців.

Патрульні викликали підкріплення з підрозділу тактико-оперативне реагування (ТОР), які оперативно відреагували та затримали чоловіка.

Головне у Луцьку: ТОП новин понеділка, 25 жовтня

Інші цікаві та важливі новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів