Поділитись:

На Волині зловили 23-річну крадійку прикрас (фото)

Понеділок, 25 жовтня 2021, 12:45
На Волині зловили 23-річну крадійку прикрас (фото)

Жителька Луцького району проникала у будинки волинян та викрадала звідти ювелірні прикраси, гроші, мобільні телефони та інші цінності.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

У неділю, 24 жовтня, житель міста Горохів повідомив правоохоронцям про крадіжку з будинку жіночих прикрас та грошей. Сума збитків заявник оцінив у 100 тисяч гривень.

Поліцейські встановили причетність до злочину 23-річної жительки Луцького району. Під час слідства з’ясувалося, що двері будинку були відчинені, зловмисниця безперешкодно проникла всередину та скоїла крадіжку. Викрадене поліцейські вилучили та повернуть власнику.

Жінку затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про обрання їй запобіжного заходу. Встановлено, що зловмисниця  причетна ще до двох крадіжок із будинків в Горохові.

Підозрювана скоювала злочини під час відбування іспитового терміну покарання за крадіжки. Триває слідство. Санкція статті передбачає покарання позбавлення волі на строк від трьох до шести років. 

На Волині зловили 23-річну крадійку прикрас (фото)На Волині зловили 23-річну крадійку прикрас (фото)

Нагадаємо, днями правоохоронці затримали двох братів з села Секунь, що на Старовижівщині, та уродженця Київської області, які вчинили низку крадіжок з приміщень, де зберігалось цінне обладнання «Укртелекому».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
24 квітня 2024
10:16
23 квітня 2024
21 квітня 2024
20 квітня 2024
17 квітня 2024