Поділитись:

Вкрав черевики, бинти й шоколадки: на Волині зловили дивного злодія

Субота, 23 жовтня 2021, 15:20
Вкрав черевики, бинти й шоколадки: на Волині зловили дивного злодія

Фото ілюстративне

На Волині затримали 47-річного злодія, який викрав з аптеки еластичні бинти й шоколадні батончики, а з готелю – черевики лучанина.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Ковельського районного управління поліції ГУНП у Волинській області.

У п'ятницю, 22 жовтня,  працівник аптеки, що розташована в смт Ратне, повідомив поліцейським про крадіжку. Він повідомив, що спритник викрав з приміщення закладу сім еластичних бинтів та батончики шоколаду. Суму збитків аптекар оцінив у 500 гривень.

Цього ж дня до ратнівських поліцейських із заявою про крадіжку звернувся житель обласного центру Волині. Як повідомив 52-річний лучанин, вночі в одному з ратнівських готелів зловмисник поцупив його шкіряні черевики.

Правоохоронцям вдалося оперативно встановити, що до крадіжок причетний 47-річний ратнівчанин. Викрадене в нього частково вилучили.

За обома фактами поліцейські внесли відомості внесено до ЄРДР за статтею 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статі передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років.

Триває слідство.

Нагадаємо, лучанин Ігор Зеленський, якого у серпні судили за крадіжку м'яса та інших продуктів, знову попався на крадіжці: він намагався непомітно винести понад два кілограми корейки з «ТамТаму».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
23 квітня 2024
21 квітня 2024
20 квітня 2024
17 квітня 2024
16 квітня 2024