Поділитись:

На Волині зловили трьох «мисливців» за кольоровим металом (фото)

П'ятниця, 08 жовтня 2021, 16:45
На Волині зловили трьох «мисливців» за кольоровим металом (фото)

На Волині поліцейські викрили трьох жителів Ковельщини у крадіжці  деталей генератора.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Ковельського районного управління поліції ГУНП у Волинській області.

У неділю, 3 жовтня, до Ковельського райуправління поліції надійшло повідомлення про те, що в одному з приміщень приватного підприємства «ПМК-198», що розташоване в селищі Луків, здійснюють крадіжку кольорових металів.

В ході проведених оперативних заходів правоохоронці встановили, що до крадіжки частин генератора з кольорових металів, який знаходився в одному з приміщень підприємства, причетні троє спритників. Ними виявилися  55-річний місцевий мешканець, а також 33-річний  та  38-річний ковельчани.

Викрадені речі в них вилучили.

Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до шести років. Триває слідство.

На Волині зловили трьох «мисливців» за кольоровим металом (фото)На Волині зловили трьох «мисливців» за кольоровим металом (фото)На Волині зловили трьох «мисливців» за кольоровим металом (фото)На Волині зловили трьох «мисливців» за кольоровим металом (фото)На Волині зловили трьох «мисливців» за кольоровим металом (фото)На Волині зловили трьох «мисливців» за кольоровим металом (фото)

Нагадаємо, 5 жовтня 61-річний житель села Кортеліси, що на Ратнівщині, повідомив про те, що напередодні вночі з підсобного приміщення на території його домоволодіння зник мотоцикл «Мінськ». Правоохоронцям вдалося оперативно встановити, що до викрадення транспортного засобу причетний 27-річний односелець заявника.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
24 квітня 2024
10:16
23 квітня 2024
21 квітня 2024
20 квітня 2024
17 квітня 2024