Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин суботи, 23 жовтня

Субота, 23 жовтня 2021, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин суботи, 23 жовтня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька і Волині за суботу, 23 жовтня.

Про викрадену камеру

У Луцьку невідомі викрали камеру відеоспостереження, яка була закріплена на смарт-табло на зупинці громадського транспорту.

Інцидент стався у ніч на суботу, 23 жовтня, на зупинці громадського транспорту «Готель «Лучеськ», що на проспекті Відродження в Луцьку.

Камера відеонагляду зафіксувала обличчя ймовірного викрадача. Тих, хто його впізнає, просять повідомити муніципалів за номером 067 00 00 679 або поліцію на лінію «102».

Департамент направив лист з усіма відеоматеріалами до поліції для притягнення осіб, причетних до крадіжки та пошкодження комунального майна, до відповідальності відповідно до чинного законодавства.

Про зони відпочинку

На Волині відкрили шість нових та після капітальної реконструкції рекреаційних пунктів. Йдеться про зони відпочинку у Ковельському, Володимир-Волинському, Прибузькому, Маневицькому, Колківському лісових господарствах, ДП «СЛАП «Ратнеаголіс».

В рамках робочої поїздки керівники області, а також начальник Волинського ОУЛМГ Олександр Кватирко побували у рекреаційному пункті «Лісовичок» (ДП «Ковельське ЛГ»), а також рекреаційних пунктах ДП «Маневицьке ЛГ» та ДП «Колківське ЛГ».

Зі слів, головного лісівника області Олександра Кватирка, загалом у лісах Волині облаштовано 127 великих та 655 малих зон відпочинку.

«Це справжній привід для гордості – Волинь у цьому напрямку впевнено займає лідерство, – зазначив начальник Волинського ОУЛМГ. – Протягом останніх років рекреація на Волині значно пішла вперед у своєму розвитку. Ще у 1996 році зон відпочинку було не більше 20, і це були маленькі, тобто одиничні бесідки».

Головне у Луцьку: ТОП новин суботи, 23 жовтня

Про підпал магазину

У Луцьку горів магазин, який належить родичці голови Підгайцівської громади Юрія Семенюка. Пожежа сталася в ніч з 21 на 22 жовтня.

Невідомі розбили вікно магазину і закинули в приміщення пляшку із запальною сумішшю. Вогонь пошкодив майно магазину.

У коментарі голова Підгайцівської громади Юрій Семенюк зазначив, що це вже не перший випадок, коли посягають на майно його та його родичів.

«Йде тиск на мене і на мою родину. Мене намагаються будь-якими методами зняти з посади. Ми звернулись в поліцію і вимагаємо розслідування, бо поки результатів немає. Спочатку мені спалили техніку, потім було проникнення в будинок моєї доньки, потім напад. Зовсім нещодавно спалили машину. Чого далі чекати?», – прокоментував Юрій Семенюк.

Зі слів працівників магазину, загоряння трапилось близько 3:00, коли заклад не працював.

«Вогонь загасили працівники охоронної фірми. Нас викликали вночі, і вже тут була слідчо-оперативна група. Сьогодні прибираємо наслідки і рахуємо збитки», – розповіли в магазині.

У поліції Волині інформацію про пожежу підтвердили та повідомили, що встановлюють всі обставини інциденту.

Головне у Луцьку: ТОП новин суботи, 23 жовтня

Інші цікаві та важливі події:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів