Поділитись:

На Волині брати з Секуня і киянин обкрадали «Укртелеком» (фото, відео)

Субота, 23 жовтня 2021, 11:02
На Волині брати з Секуня і киянин обкрадали «Укртелеком» (фото, відео)

Уродженець Київщини організував на Волині злочинну групу, яка вчинила низку крадіжок цінного обладнання «Укртелекому».

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

Двоє братів з села Секунь, що на Старовижівщині, та уродженець Київської області вчинили низку крадіжок у селах Доротище, Мизове, Облапи і Секунь з приміщень, де зберігалось цінне обладнання «Укртелекому». Організатором злочинного угруповання був житель Київщини, раніше судимий за розбій і незаконне поводження зі зброєю.

Так, у селі Мизове з приміщення автоматичної телефонної станції вони, пошкодивши металевої скоби на вхідних дверях. викрали три багатократних координатних з’єднувачі, в яких знаходились срібні струни та обмотка з міді вагою близько 20 кілограмів. А у селі Облапи, пошкодивши вікна, викрали значну кількість касет, акумуляторних батарей, блоків живлення, модем тощо.

Загальна сума збитків становить близько 200 тисяч гривень.

Зловмисників затримали співробітники Ковельського управління поліції. Викрадене частково вилучили. Також правоохоронці вилучили знаряддя злочинів, мобільні телефони, автомобіль зловмисників.

Нині всі троє перебувають в ізоляторі тимчасового тримання, їм буде оголошена підозра за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України, після цього обиратиметься запобіжний захід. За крадіжки з проникненням у складі групи осіб зловмисникам загрожує позбавлення волі від 3 до 6 років.

На Волині брати з Секуня і киянин обкрадали «Укртелеком» (фото, відео)На Волині брати з Секуня і киянин обкрадали «Укртелеком» (фото, відео)На Волині брати з Секуня і киянин обкрадали «Укртелеком» (фото, відео)На Волині брати з Секуня і киянин обкрадали «Укртелеком» (фото, відео)На Волині брати з Секуня і киянин обкрадали «Укртелеком» (фото, відео)На Волині брати з Секуня і киянин обкрадали «Укртелеком» (фото, відео)На Волині брати з Секуня і киянин обкрадали «Укртелеком» (фото, відео)

Нагадаємо,16 жовтня у селі Люблинець крадій демонтував з приміщення підприємства металеві ворота.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
17 квітня 2024
16 квітня 2024
15 квітня 2024
12 квітня 2024
11 квітня 2024
14:00
10 квітня 2024