Поділитись:

Укрзалізниця розгорнула 10 пунктів вакцинації на вокзалах (фото)

Четвер, 21 жовтня 2021, 11:01
Укрзалізниця розгорнула 10 пунктів вакцинації на вокзалах (фото)

«Укрзалізниця» з 21 жовтня розгорнуло пункти вакцинації та експрес-тестування на Covid-19 на 10 залізничних вокзалах країни.

Про це стало відомо з сайту Укрзалізниці.

«Невакциновані пасажири можуть за вигідною ціною зробити тест і отримати довідку, яка стане підставою для проїзду у разі негативного результату», – йдеться на сайті.

Пункти експрес-тестування працюють на 10 залізничних вокзалах у Києві, Львові, Харкові, Одесі, Дніпрі, Запоріжжі, Мукачеві, Кривому Розі, Вінниці та Полтаві.

Пасажири, які мають квиток на поїзд, зможуть зробити тест за 350 гривень. Укрзалізниця зазначає, що агентом у проведенні експрес-тестування стала «Медична лабораторія CSD», оскільки вона «запропонувала найвигіднішу вартість послуг».

Також з 21 жовтня на 5 залізничних вокзалах – Київ, Львів, Харків, Одеса та Дніпро – починають працювати пункти  вакцинації проти коронавірусу. 

У пресслужбі додали, що «Укрзалізниця» планує збільшувати перелік вокзалів, де діятимуть пункти вакцинації та тестування.

Нагадаємо, що віднедавна «Укрзалізниця» ввела нові правила пасажироперевезень.

Укрзалізниця розгорнула 10 пунктів вакцинації на вокзалах (фото)Укрзалізниця розгорнула 10 пунктів вакцинації на вокзалах (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів