Поділитись:

«У моргах місць немає»: доктор Комаровський закликав українців вакцинуватись (відео)

Четвер, 21 жовтня 2021, 10:09
«У моргах місць немає»: доктор Комаровський закликав українців вакцинуватись (відео)

Відомий український лікар Євген Комаровський передбачив, що через швидкі темпи росту кількості захворювань на коронавірус для багатьох українців цьогорічна осінь може стати останньою в їхньому житті, та закликав усіх, поки не пізно, вакцинуватися проти COVID-19.

Про це пишуть Волинські новини.

«Красива осінь. Але для багатьох ця осінь – остання в цьому році й у житті загалом. Вибачте за емоції… Ситуація жахлива, і це ще, м'яко кажучи. Мені зараз складно підбирати слова… Те, що лікарні зараз переповнені, це, м'яко кажучи. Якщо хтось із депутатів говорить, що місця в лікарнях ще є, то він бреше. На кладовищах місця ще є. У моргах місць немає. Є черги санітарок із каталками з трупами в морги. Ба більше, переповнені судово-медичні морги – це морги, куди везуть тих, хто помирає вдома. І якщо вони померли вдома, а їм до цього не встигли зробити ПЛР-тест, то вони помирають не від ковіду, а нібито від пневмонії», – розповів Євген Комаровський.

Як додав, через це багато людей врешті починають розуміти, що потрібно вакцинуватися проти коронавірусу. «Люди нарешті усвідомлюють, що потрібно вакцинуватися, але вакцинуватися вони не можуть, тому що вже купили сертифікат про вакцинацію. А всі ті, хто в реанімаціях, – а це 99% – не вакциновані. І більшість тих, хто перебуває в лікарні, не вакциновані. А половина тих, хто нібито вакцинований, мають куплені папірці. І на цьому фоні купа людей обговорює віддалені наслідки вакцинації… Один чоловік відправив батьків у Туреччину, і щоб вони туди спокійно поїхали, купив їм сертифікати про вакцинацію. І поховав маму та тата. Як тепер він буде з цим жити?»

Насамкінець лікар пригадав, що нещодавно президент оприлюднив допис про те, що єдиний спосіб уникнути локдауну в країні – це вакцинація населення.

«А в коментарі до цього допису прийшли натовпи розумників… І знаєте, чим усе закінчилося? Це дуже показово. Президент видалив допис, під яким його критикують. Я можу це підтвердити. Коли я оприлюднюю будь-який допис про вакцинацію, від мене відписуються від 2000 до 5000 людей. Відписуйтеся, якщо у вас немає розуму. Але якщо в когось ще залишилися мізки, то, будь ласка, вакцинуйтеся, тому що це все погано закінчиться», – резюмував він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів