Поділитись:

Співавтори постів та публікування з комп'ютера: нові функції Instagram

Четвер, 21 жовтня 2021, 07:45
Співавтори постів та публікування з комп'ютера: нові функції Instagram

Instagram анонсувала введення декількох нових функцій: користувачі зможуть стати співавторами постів, а також публікувати фото та відео з комп'ютера.

Про це пише Суспільне, посилаючись на TechCrunch.

19 жовтня в Instagram анонсували, що запуск нових функцій має відбутися впродовж цього тижня як в однойменному додатку, так і на конкурентній платформі до TikTok – Reels.

«Додатки дозволять користувачам співпрацювати один з одним, збирати кошти та краще використовувати музику на Reels. Компанія також розробить свій вебсайт для настільних комп’ютерів для більш зручного використання, дозволивши людям, нарешті, мати можливість розміщувати фотографії та відео тривалістю менше однієї хвилини за допомогою свого веббраузера на робочому столі», – йдеться у повідомленні.

Остання функція стане доступною для глобальної аудиторії з четверга, 21 жовтня.

Окрім того, розробники розповіли, що завдяки функції Collabs люди можуть стати співавторами дописів у стрічці. Для цього користувачі можуть запросити інший обліковий запис бути співавтором на екрані тегів у Instagram.

Якщо інша особа погодиться на спільну публікацію, обидва облікові записи з'являться у дописі, а його вміст показуватиметься для аудиторій обох користувачів. Також у таких дописах будуть спільні перегляди, коментарі та уподобання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів