Поділитись:

Інстаграм блокуватиме користувачів без дати народження

Середа, 01 вересня 2021, 01:39
Інстаграм блокуватиме користувачів без дати народження

Інформація про дату народження в соціальній мережі стане обов’язковою для всіх: нові функції та «чутливий» контент будуть доступні лише користувачам відповідного віку.

Про це повідомляє пресслужба Інстаграму.

На сайті зазначили, що ці дані дозволять удосконалити безпеку для молоді та забезпечити правильний досвід для правильної вікової групи.

Інформація також дозволить соцмережі персоналізувати рекламу, забороняючи контент 18+ для дитячої аудиторії.

Нові зміни стосуватимуться вже зареєстрованих користувачів, які не вказали дату народження. Соцмережа надсилатиме їм відповідні сповіщення з нагадуваннями. У випадку ігнорування людина не зможе користуватися додатком.

Для уникнення підробок застосовуватимуть штучний інтелект, який визначатиме вік користувачів за такими повідомленнями, як «З днем народження».

«У майбутньому, якщо хтось скаже нам, що він старше певного віку, а наші технології свідчитимуть про протилежне, ми запропонуємо користувачу декілька опцій, щоб підтвердити його вік», – пояснює адміністрація.

Поки невідомо, коли нові набудуть чинності нові правила.

Нагадаємо: у березні соцмережа внесла зміни, які забороняють дорослим надсилати повідомлення користувачам до 18 років, які на них не підписані.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів