Волинський ліцей імені Героїв Небесної Сотні поповнив ряди (фото)

Субота, 16 жовтня 2021, 08:06

В день захисників і захисниць України, 14 жовтня, у Ковелі урочисто посвячували в ліцеїсти учнів Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені героїв Небесної сотні.

Про це йдеться на сайті Ковельської міської ради.

У заході взяв участь міський голова Ковеля Ігор Чайка, який привітав дітей. Міський голова побажав юним ліцеїстам міцного здоров’я, наснаги та наполегливості в навчанні, великого терпіння в опануванні обраного ними фаху.

«Пам’ятайте: ви є нащадками славного козацького роду, а ця земля в усі часи мала особливих людей — незламної віри та сили духу, здатних дати відсіч будь-якому агресору. Тож будьте гідними звання захисника України та пам’яті тих, хто віддав своє життя за нашу свободу і незалежність», – звернувся до ліцеїстів Ігор Чайка.

До слова, ліцей заснований у 2000 році. За роки існування заклад закінчили 2 695 вихованців, 296 з них – діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування. Нині в ліцеї навчається 512 ліцеїстів.

 

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський доручив виплатити в повному обсязі грошове забезпечення військовим ЗСУ та премію з нагоди Дня захисників і захисниць України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: