Поділитись:

Військовий корабель, що тонув біля острову Зміїний, буксирують в порт

П'ятниця, 15 жовтня 2021, 07:44
Військовий корабель, що тонув біля острову Зміїний, буксирують в порт

Частина команди військового корабля України, який зазнав аварії в Чорному морі, доправлена в пункт постійної дислокації.

Про це повідомляється на сторінці ВМС України у Facebook 14 жовтня.

«Станом на 08:30 особовий склад, який не задіяно в заходах з боротьби за живучість, було доправлено в пункт постійної дислокації. Військовослужбовці почуваються добре», – йдеться в повідомленні.

Також зазначається, що корабель буксирують до пункту базування в Одесі в супроводженні кораблів і катерів ВМС ЗСУ, а також морських рятувальників.

«Додатково задіяно особовий склад аварійно-рятувального загону ВМС ЗС України, який перебуває на кораблі та забезпечує проведення заходів з боротьби за живучість», – додали у ВМС.

Аварія сталася в Чорному морі 13 жовтня. За даними ВМС ЗСУ, судно отримало пошкодження після різкого погіршення погоди. Попередньо, корабель наштовхнувся в морі на невідомий об’єкт.

Нагадаємо, Samsung Heavy Industries Co., підрозділ південнокорейської компанії Samsung, що займається кораблебудуванням, розробив перший у світі екологічний термоелектричний генератор для суден.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів