Поділитись:

На Волині відкрили нову амбулаторію: як вона виглядає всередині (фото)

Четвер, 14 жовтня 2021, 12:25
На Волині відкрили нову амбулаторію: як вона виглядає всередині (фото)

В селі Гірники Ратнівської територіальної громади відкрили нову амбулаторію.

Про це інформує пресслужба Волинської ОДА.

Реконструкція фельдшерсько-акушерського пункту під амбулаторію відбувалась за кошти субвенції з державного бюджету на заходи, спрямовані на розвиток системи охорони здоров’я у сільській місцевості.

На базі амбулаторії працює пункт щеплень проти COVID-19. І як розповіла завідувачка амбулаторії Юлія Прокопчук, котра є також сімейним лікарем, відсоток щеплених жителів с.Гірники на сьогодні складає близько 59 %.

Нині в амбулаторії працює один сімейний лікар, з яким уклали декларації 1800 місцевих жителів. Загалом заклад сільської медицини обслуговуватиме також сусідні села Броди та Сільце, що входять до Ратнівської територіальної громади.

У новій амбулаторії облаштовані кабінети для сімейних лікарів, кімнати для персоналу, стерилізаційні, процедурна, кабінет профілактичних щеплень тощо. Загалом амбулаторія дуже простора, доступна для людей з інвалідністю та обладнана усім необхідним.

На будівельні роботи  та обладнання витратили понад 4 млн грн. Також за кошти субвенції для амбулаторії придбано й службовий транспорт для медичних працівників.

На Волині відкрили нову амбулаторію: як вона виглядає всередині (фото)На Волині відкрили нову амбулаторію: як вона виглядає всередині (фото)На Волині відкрили нову амбулаторію: як вона виглядає всередині (фото)На Волині відкрили нову амбулаторію: як вона виглядає всередині (фото)На Волині відкрили нову амбулаторію: як вона виглядає всередині (фото)На Волині відкрили нову амбулаторію: як вона виглядає всередині (фото)На Волині відкрили нову амбулаторію: як вона виглядає всередині (фото)На Волині відкрили нову амбулаторію: як вона виглядає всередині (фото)На Волині відкрили нову амбулаторію: як вона виглядає всередині (фото)На Волині відкрили нову амбулаторію: як вона виглядає всередині (фото)На Волині відкрили нову амбулаторію: як вона виглядає всередині (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів