Поділитись:

День захисників України: тематичні листівки з нагоди свята

Четвер, 14 жовтня 2021, 09:25
День захисників України: тематичні листівки з нагоди свята

День захисників і захисниць Украї́ни – державне свято України, що відзначається 14 жовтня, одночасно зі святами Покрови Пресвятої Богородиці та Днем Українського козацтва.

Його в Україні почали відзначати 14 жовтня 2014 року президентським указом з назвою День захисника України. З 2015 року цей день є державним святом і неробочим днем. 14 липня 2021 року Верховна Рада України перейменувала свято на «День захисників і захисниць України». 

З нагоди свята пропонуємо привітати людей, завдяки яким маємо над своїми головами мирне небо. Людей, які щодня бережуть наші кордони від наступу ворога та кладуть свої життя за незалежність і свободу кожного українця. 

ІА «Конкурент» підготувало для вас тематичні листівки з нагоди свята. 

День захисників України: тематичні листівки з нагоди святаДень захисників України: тематичні листівки з нагоди святаДень захисників України: тематичні листівки з нагоди святаДень захисників України: тематичні листівки з нагоди святаДень захисників України: тематичні листівки з нагоди святаДень захисників України: тематичні листівки з нагоди святаДень захисників України: тематичні листівки з нагоди святаДень захисників України: тематичні листівки з нагоди святаДень захисників України: тематичні листівки з нагоди свята 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів