Поділитись:

На волинській митниці зловили росіянку, яка везла ікру вартістю 100 тисяч гривень

Вівторок, 12 жовтня 2021, 09:25
На волинській митниці зловили росіянку, яка везла ікру вартістю 100 тисяч гривень

На митному посту «Доманове» Волинської митниці вилучили партію продукції лососевих риб та ікри вартістю понад 97 тисяч гривень.

Про це інформує фейсбук-сторінка Волинської митниці. 

В зону митного контролю митного поста «Доманове» Волинської митниці з Республіки Білорусь по смузі «зелений коридор» заїхав автомобіль марки «Nissan X-Trail» під керуванням росіянина.

Під час митного контролю та повного митного огляду транспортного засобу в багажному відділенні було виявлено 681 пакунок рибної продукції виготовленої в Російській Федерації.

Таким чином, громадянка Росії, що була власницею вантажу, порушила порядок проходження митного контролю та намагалась перемістити через митний кордон України товар, що відповідно Постанови Кабінету Міністрів України «Про заборону ввезення на митну територію України товарів, що походять з Російської Федерації» обмежений чи заборонений до ввезення.

Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбачені ст. 471 Митного кодексу України. Працівниками Волинської митниці було складено протокол про порушення митних правил, відповідно якого товар вилучено до рішення суду.

На волинській митниці зловили росіянку, яка везла ікру вартістю 100 тисяч гривеньНа волинській митниці зловили росіянку, яка везла ікру вартістю 100 тисяч гривеньНа волинській митниці зловили росіянку, яка везла ікру вартістю 100 тисяч гривеньНа волинській митниці зловили росіянку, яка везла ікру вартістю 100 тисяч гривеньНа волинській митниці зловили росіянку, яка везла ікру вартістю 100 тисяч гривень 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів