Поділитись:

На Волинь намагалися завезти занадто дешеві пральні машини (фото)

П'ятниця, 08 жовтня 2021, 18:10
На Волинь намагалися завезти занадто дешеві пральні машини (фото)

Через митний пост «Ягодин» в Україну намагалися ввезти промислове обладнання для пралень, вказавши у документах занижену вартість.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Волинської митниці.

У зону митного контролю поста «Ягодин» з Польщі заїхав вантажний автомобіль під керуванням громадянина України. До митного контролю чоловік подав товаросупровідні документи, відповідно до яких перевозив товар «промислове обладнання для пралень» на адресу українського підприємства. 

У співробітників митниці виникли підозри щодо автентичності поданих товаросупровідних документів. Для перевірки на адресу митних органів іноземних держав скерували відповідні запити. В результаті опрацювання отриманих відповідей митники встановили значну невідповідність фактурної вартості товару та інформації щодо відправника й отримувача.   

«Таким чином, директор підприємства-отримувача вчинив дії, спрямовані на переміщення через митний кордон України з приховуванням від митного контролю товару вартістю 2 мільйони 419 тисяч гривень шляхом подання митному органу документів, що містять неправдиві відомості щодо фактурної вартості товару та інформації про відправника і отримувача», – йдеться у дописі.

Працівники Волинської митниці склали протокол про порушення митних правил за ч. 2 ст. 483 Митного кодексу України, що передбачає накладання штрафу в розмірі 200 % вартості предмету правопорушення з його конфіскацією.

На Волинь намагалися завезти занадто дешеві пральні машини (фото)На Волинь намагалися завезти занадто дешеві пральні машини (фото)На Волинь намагалися завезти занадто дешеві пральні машини (фото)На Волинь намагалися завезти занадто дешеві пральні машини (фото)

Нагадаємо, днями волинські митники затримали майже 18 тисяч пляшок ігристого вина Fragolino Veroni di Marco Bianco.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
22 квітня 2024
15 квітня 2024
08 квітня 2024
04 квітня 2024
01 квітня 2024
21 березня 2024
13 березня 2024
07 березня 2024
01 березня 2024
28 лютого 2024