Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин понеділка, 11 жовтня

Понеділок, 11 жовтня 2021, 21:00

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька і Волині за понеділок, 11 жовтня.

Про смертельну ДТП

Смертельна дорожньо-транспортна пригода трапилась у неділю, 10 жовтня, близько 10:20 на автодорозі Львів – Луцьк неподалік села Ременів Львівського району: легковик ГАЗ-2410 виїхав на смугу зустрічного руху і врізався у Volkswagen Passat.

Водій «Волги», 63-річний волинянин, загинув на місці. Водій «фольксвагена», 29-річний місцевий житель, отримав травми, його госпіталізували.

Про перенесення зупинки

Зупинку громадського транспорту поблизу житлового комплексу «Яровиця» перенесуть. Про це розповів головний комунальник Луцька Микола Осіюк.

За його словами, вона перекочує на вулицю Винниченка, 67, і матиме назву «Вулиця Франка». 

Такі зміни зумовлені облаштуванням поблизу нового пішохідного переходу. Микола Осіюк зазначив, що відповідний дорожній знак там вже забрали, конструкцію самої зупинки планують демонтувати вже 11 жовтня.

Про старт опалювального сезону

Сьогодні ДКП «Луцьктепло» переводить котельні із літнього режиму на зимовий, що дозволить почергово забезпечити усіх споживачів теплом.

З огляду на пониження середньодобової температури зовнішнього повітря до +8°С і нижче протягом 3 діб у Луцьку розпочинається опалювальний сезон.

«Технологічний процес переведення теплогенеруючого обладнання в зимовий режим передбачає тимчасову зупинку котелень та роз’єднання мереж спарених котелень, що означатиме тимчасове припинення послуги з постачання гарячої води для споживачів таких котелень», – наголошують в «Луцьктеплі».

Передусім послугою з постачання теплової енергії будуть забезпечуватися лікарняні заклади, дошкільні навчальні заклади, школи на інші навчальні заклади, а після того – населення та інші споживачі.

Про новий мурал

У Луцьку з’явився ще один стінопис. Автором стріт-арт об'єкту є художник Володимир Ісаков.

«Згодом ми долучимо його у карту муралів і артоб’єктів нашого міста. Її ви можете взяти безкоштовно у нас, в Центрі туристичної інформації та послуг. За допомогою мапи ви можете прогулятися сучасними локаціями Луцька та наповнити свої стрічки у соціальних мережах яскравими фото», – йдеться у дописі.

У коментарях до допису зазначається, що стінопис розташований у центрі Луцька, на вулиці Світлій, 1.

Інші цікаві та важливі новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів