Поділитись:

Вулицю Федорова у Луцьку поки не перейменовуватимуть

П'ятниця, 08 жовтня 2021, 17:00
Вулицю Федорова у Луцьку поки не перейменовуватимуть

Вулицю Івана Федорова у Луцьку покищо не перейменовуватимуть. Петицію про відміну перейменування розглядатимуть на засіданні комісії з питань впорядкування назв вулиць міста.

Про це стало відомо із відповіді на петицію про відміну перейменування вулиці Івана Федорова. 

Як вбачється із відповіді, у серпні 2021 року на розгляд 17-ї сесії міської ради було внесено проєкт рішення «Про перейменування вулиці Федорова на вулицю Героїв-добровольців у м. Луцьку». При формуванні порядку денного пленарного засідання 17-ї сесії міської ради вищезазначений проєкт рішення був знятий з розгляду.

Тож Луцька міська рада не приймала рішення про перейменування вулиці Федорова у місті Луцьку. Відповідну петицію розглянуть на засіданні комісії з питань впорядкування назв вулиць міста.

Нагадаємо, петиція про відміну перейменування вулиці Федорова у Луцьку 28 вересня набрала понад 300 голосів. Відповідну петицію розмістив у вівторок, 14 вересня, на сайті E-Dem Сергій Мельник. Автор звернення запропонував скасувати рішення міської ради про перейменування вулиці Федорова на вулицю Героїв-добровольців у Луцьку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів