Поділитись:

Стало відомо, скільки волинських ресторанів увійшлили в ТОП-50 найкращих закладів світу

Середа, 06 жовтня 2021, 22:23
Стало відомо, скільки волинських ресторанів увійшлили в ТОП-50 найкращих закладів світу

Щорічна премія The World's 50 Best Restaurants обрала 50 найкращих закладів світу в 2021 році. Перше місце отримав ресторан скандинавської кухні Noma в Копенгагені, який 5 раз лідирує в рейтингу за всю історію

Рейтинг ТОП-50 ресторанів світу за версією The World’s 50 Best Restaurants опублікований на офіційному сайті премії. Церемонія нагородження, яку ще називають «Кулінарним оскаром», відбулася вчора ввечері в місті Антверпен, Бельгія.

Список найкращих закладів формували ресторатори, ресторанні критики і шеф-кухарі, разом близько тисячі людей. Голосування проходило онлайн в особистому кабінеті. Кожен із членів журі міг проголосувати за 6 ресторанів зі свого регіону та за 4 з інших куточків планети.

Перше місце впʼяте займає ресторан Noma у Копенгагені, який має три зірки Мішлен. Він уперше відкрився у 2003 році і вперше лідирував у цьому рейтингу ще в 2010 році.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений noma (@nomacph)

На другому місці також заклад із Копенгагену – Geranium. Також до пʼятірки кращих включили іспанський Asador Etxebarri, перуанський Central і каталонський Disfrutat. У рейтингу також можна знайти ресторани зі Швеції, Сінгапуру, Мексики, Китаю, Японії, Австрії, Аргентини, Італії, Бразилії, Словенії, Франції, США та інших країн.

Українські заклади до цього списку не потрапили.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів