Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин середи, 6 жовтня

Середа, 06 жовтня 2021, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин середи, 6 жовтня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька і Волині за середу, 6 жовтня.

Про зрізаний бігборд

Сьогодні комунальне підприємство «Луцькреклама» повідомило про демонтаж бігборда на повороті з вулиці Глушець на Паркову. У «Луцькрекламі» запевнили, що демонтажні роботи у місті триватимуть і надалі.Демонтажі триватимуть і надалі.

«Ініціатива Луцького міського голови – це суттєве зменшення кількості та якісне оновлення рекламних засобів в місті!», – йдеться у дописі на сторінці КП у фейсбуці.

Про дерево, яке впало на авто

В обласному центрі Волині вітер повалив дерево на припарковані автомобілі. Відео розмістили на інстаграм-сторінці volynblog.

Інцидент стався сьогодні на вулиці Привокзальній у Луцьку, поруч зі школою № 15. Дерево впало на автомобілі, припарковані біля шкільного паркану.

Про головного лікаря-хабарника

Вчора, 5 жовтня, поліцейські викрили 51-річного головного лікаря Локачинської районної лікарні на отриманні хабаря.

Журналісти з'ясували його ім'я – хабарником виявився Олег Франчук, який очолює Локачинську центральну районну лікарню. До цього він працював головним лікарем Старопорицької сільської лікарської амбулаторії Іваничівської ЦРЛ.

Про майора-наркоторговця

У вівторок, 5 жовтня, оперативники Державного бюро розслідувань затримали майора поліції Тараса П. – командира підрозділу Луцького райвідділення, який збував наркотичні та психотропні речовини. Поліцейського-наркоторговця затримали під час третьої оперативної закупки.

Інформацію про те, що одному з начальників підрозділу Луцького районного відділення поліції повідомили про підозру, підтвердила прессекретар територіального управління ДБР Львова Тетяна Муравель. За її словами, офіцер поліції розповсюджував наркотики на території області.

«Слідчі встановили, що правоохоронець залучив до протиправної діяльності двох осіб, які разом із ним збували наркотичні та психотропні речовини наркозалежним на території області. Також викрили одного з співучасників, який вирощував канабіс, а поліцейський допомагав реалізовувати товар», – повідомили у ДБР.

Головне у Луцьку: ТОП новин середи, 6 жовтня

Інші цікаві та важливі новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів