Поділитись:

У Ковелі п'яний на «мазді» збив на смерть 86-річну бабусю (фото, відео)

Середа, 06 жовтня 2021, 10:49
У Ковелі п'яний на «мазді» збив на смерть 86-річну бабусю (фото, відео)

У Ковелі сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода за участі п'яного водія, у якій загинула 86-річна волинянка.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

ДТП трапилась у вівторок, 5 жовтня, на вулиці 1-го Травня у Ковелі: легковий автомобіль Mazda насмерть збив 86-річну жінку, яка переходила дорогу у невстановленому місці. Від триманих травм пенсіонерка померла у лікарні.

За кермом «мазди» перебував 41-річний ковельчанин. Правоохоронці встановили, що наїзд на пенсіонерку він здійснив, керуючи автівкою у стані сп'яніння.  

Поліцейські вилучили автомобіль та помістили на майданчик тимчасово затриманих транспортних засобів.

За фактом смертельної ДТП правоохоронці розпочали кримінальне провадження за частиною 3 статті 286-1 ККУ(порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння, що спричинило смерть потерпілого).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді ув’язнення на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до десяти років. Слідство триває.

У Ковелі п'яний на «мазді» збив на смерть 86-річну бабусю (фото, відео)У Ковелі п'яний на «мазді» збив на смерть 86-річну бабусю (фото, відео)У Ковелі п'яний на «мазді» збив на смерть 86-річну бабусю (фото, відео)

Нагадаємо, того ж дня на в'їзді до села Підгайці Луцького району нетверезий водій за кермом Opel Astra на великій швидкості заїжджав на заправку, не впорався з керуванням, внаслідок чого авто перекинулося.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
19 квітня 2024
18 квітня 2024
17 квітня 2024
16 квітня 2024