Поділитись:

Ексдепутат Луцькради прокоментував зв'язок зі скандальним розслідуванням про офшори Зеленського (відео)

Вівторок, 05 жовтня 2021, 15:45
Ексдепутат Луцькради прокоментував зв'язок зі скандальним розслідуванням про офшори Зеленського (відео)

Ексдепутат Луцької міської ради, а нині директор «Одеської кіностудії» Андрій Осіпов прокоментував інформацію про можливий зв'язок з офшорами президента Володимира Зеленського.

Про це йдеться в сюжеті телеканалу «Конкурент TV».

Як відомо, 3 жовтня у київській Малій Опері намагались зірвати показ фільму-розслідування «Офшор 95» про таємниці офшорного бізнесу президента Володимира Зеленського, який підготувала агенція журналістських розслідувань «Слідство.Info».

Зокрема, як ідеться у розслідуванні журналістів «Слідство.Info», одна з офшорних компаній SMARTSOLUTIONS GROUP, що здійснювала правовий супровід роботи британської компанії Cinema Love LTD, придбала Фонд розвитку кіномистецтва у PUNTA CRESCENT LIMITED. Автори розслідування стверджують, що міністр культури Олександр Ткаченко отримав чверть акцій «Одеської кіностудії». Після того директором кіностудії призначили Андрія Осіпова, який із 2016-го обіймав посаду виконавчого директора тієї ж Smart Solutions. Саме ця компанія вела справи британської фірми Ткаченка.

Сам Андрій Осіпов не бачить ніякого зв'язку між собою та офшорами Зеленського.

«Особливо коментувати нема чого. Я є керівником «Одеської кіностудії». До цього працював в компанії Smart Solutions і все. Журналісти встановлювали, що частиною акцій «Одеської кіностудії», зокрема приватним пакетом, володіє офшорна кампанія. Ну і, власне, весь зв'язок. Більше ніякого зв'язку немає. До чого тут Зеленський чи якась незаконність? Нічого не пояснено. Просто є в структурі офшорних компаній, ну і все. Тим більше, це не до мене питання, а до акціонерів. Акціонерами «Одеської кіностудії» є дві українські юридичні особи, засновниками яких є офшорна компанія. Я не бачу що тут і коментувати», – зазначив директор «Одеської кіностудії».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів