Поділитись:

У Києві намагались зірвати показ фільму про Зеленського «Офшор 95»

Неділя, 03 жовтня 2021, 21:45
У Києві намагались зірвати показ фільму про Зеленського «Офшор 95»

3 жовтня у київській Малій Опері намагались зірвати показ фільму-розслідування «Офшор 95» про таємниці офшорного бізнесу президента Володимира Зеленського, який підготувала агенція журналістських розслідувань «Слідство.Info».

Про це пише керівниця «Слідство.Info» Анна Бабінець у Facebook.

За декілька годин по початку прем'єри їй зателефонував директор Малої Опери Олексій Прасол і сказав, що «показу не буде», попри те, що локація вже була плачена і на захід вже зареєструвалося 250 людей.

«Згодом Олексій написав, що у них немає світла і взагалі ремонт. Я приїхала, переконалися, що світло є, а ремонту немає. Однак постери з нашим фільмом з приміщення познімали, працівникам сказали, що короткий день - опера закривається о 17.00. Олексій сказав мені телефоном, що нічого не знає про наш фільм і кинув слухавку», – пише Анна Бабінець.

Трішки більш ніж за годину до початку запланованого показу, команда журналістів-розслідувачів повідомила, що суспільний розголос і ваша небайдужість зробили диво – керівництво Малої Опери схаменулося і дозволило показати прем’єру фільму-розслідування.

«З великим розголосом вдалося, багато людей почало перепощувати, допомагати, питати. Зрештою нам зателефонувала Яна Барінова з департаменту культури КМДА. Я так розумію, вони спілкувалися з керівництвом Малої Опери, уточнили, чи є в нас угода. Якщо є угода, значить будемо показувати", – розповіла Суспільному Бабінець.

Прем'єра все ж відбулась о 19:00 у приміщенні Малої Опери.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Надрукувати
мітки:
коментарів