Поділитись:

Транзитний двір: лучани скаржаться на шалений трафік авто під вікнами будинку на Кравчука (відео)

Понеділок, 04 жовтня 2021, 13:22

У Луцьку мешканцям будинків Кравчука 34 та 34а набридло жити в постійному страху за себе та своїх дітей. Прямо через їхній двір пролягає дорога, по якій щодня рухається шалений трафік авто.

У ситуації спробували розібратися журналісти телеканалу «Конкурент TV».

Місцеві кажуть: найбільше скупчення автівок створюють батьки, які підвозять своїх дітей до школи поблизу, а також продавці та відвідувачі ринку. Нерідко подвір’ям «літають» навіть вантажівки. 

Вже років п’ять мешканці звертаються до компетентних органів з проханням щось вдіяти. На в’їзді та виїзді з двору встановили дорожні знаки, що забороняють проїзд, проте, водіям на них байдуже, кажуть люди. Вони й самі не раз перекривали дорогу, однак – марно.

Аби вирішити ситуацію, люди прийшли до департаменту житлово-комунального господарства. За словами мешканців, там прийняли їхню заяву та пообіцяли проінспектувати двір. Однак отримати детальніший коментар від директора департаменту ЖКГ Миколи Осіюка журналістам ІА «Конкурент» не вдалося – на час виходу сюжету він так і не підняв слухавку.

Нагадаємо, у дворі на проспекті Соборності в Луцьку будівельники знищили зелену зону. Крім того, великогабаритні транспортні засоби забруднили пішохідну доріжку та проїжджу частину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів