Поділитись:

Деніел Крейг отримає зірку на Алеї слави у Голлівуді

Неділя, 03 жовтня 2021, 06:30
Деніел Крейг отримає зірку на Алеї слави у Голлівуді

Британський актор Деніел Крейг, який зіграв Джеймса Бонда в останніх п'яти фільмах франшизи, удостоїться зірки на голлівудській Алеї слави.

Про це повідомляє ВВС.

«Деніел Крейг – ікона британської культури, як і Джеймс Бонд, якого він зіграв у п'яти фільмах про агента 007. Ми раді розмістити його зірку на Алеї слави поряд із зіркою іншого знаменитого актора, який зіграв Бонда, – Роджера Мура. Шанувальники будуть у захваті, коли побачать, що їхні зірки розташовані на 7007 Hollywood Boulevard», – заявила продюсер Алеї слави Ана Мартінес.

Очікується, що на церемонії закладання зірки Крейга, яка пройде 6 жовтня, виступлять актор Рамі Малек, який зіграв у новому фільмі про Бонда «Не час помирати» Люцифера Сафіна, а також продюсери бондіани Барбара Брокколі і Майкл Вілсон.

Крейг стане четвертим виконавцем ролі Бонда, який отримав зірку на Алеї слави. Раніше цієї честі удостоїлись Роджер Мур і Пірс Броснан, а також британський актор Девід Нівен, який зіграв агента 007 у неофіційному фільмі бондіани «Казино Рояль» у 1967 році.

Зірка Крейга стане 2704-ю на Алеї слави у Голлівуді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів