Поділитись:

🔥 «Українське підпілля на Волині»: вийшла перша серія документального проєкту (відео)

Понеділок, 27 вересня 2021, 13:02
🔥 «Українське підпілля на Волині»: вийшла перша серія документального проєкту (відео)

В ефірі телеканалу UA: ВОЛИНЬ та усіх регіональних каналів Суспільного 26 вересня о 21:30 показали першу серію фільму документально-публіцистичного циклу про діяльність Української повстанської армії на Волині.

Про це повідомляє UA: ВОЛИНЬ.

Проєкт переміг у творчому конкурсі «Створюй із Суспільним». Його відібрали для виробництва і трансляції на Суспільному у 2021 році. «Українське підпілля на Волині» реалізовують волинські документалісти із продакшн-студії «Правда PRO».

Серіал «Українське підпілля на Волині» – про долю повстанців. Дві серії розповідатимуть про героїв-чоловіків, а 2 – про жінок. Зйомки відбувались у селі Рокині поблизу Луцька, де відбувались події відтворювані в серіалі, знімали також у Харкові, Рівному та в інших місцях на Волині.

«Найбільша трудність – брак часу, дуже стиснуті часові рамки. У нас був період від кінця липня, до кінця серпня, для зйомок матеріалів першої серії. Лише місяць, щоб відзняти матеріал, який увійшов до 1 серії: інтерв'ю, постановочні сцени та все інше», – розповідає ІА «Конкурент» режисер серіалу Сергій Шараєвський.

Зазначається, що кожна серія документального проєкту «Українське підпілля на Волині» матиме тривалість 26 хвилин.

«Наступні серії виходитимуть протягом трьох наступних місяців: по одній щомісячно. Тобто остання серія вийде в грудні», – зазначає Сергій Шараєвський.

За словами керівника проєкту, бюджет документального серіалу становить 740 тисяч гривень.

🔥 «Українське підпілля на Волині»: вийшла перша серія документального проєкту (відео)🔥 «Українське підпілля на Волині»: вийшла перша серія документального проєкту (відео)🔥 «Українське підпілля на Волині»: вийшла перша серія документального проєкту (відео)🔥 «Українське підпілля на Волині»: вийшла перша серія документального проєкту (відео)🔥 «Українське підпілля на Волині»: вийшла перша серія документального проєкту (відео)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів