Поділитись:

З Польщі – без заробітку: агентство спростовує звинувачення волинянки

Середа, 29 вересня 2021, 15:22
З Польщі – без заробітку: агентство спростовує звинувачення волинянки

Волинянка Олена Бондарчук поїхала на виробництво до Польщі разом із чоловіком. Їхали через агентство Adventus, яке пропонує послуги працевлаштування за кордоном, зокрема й виготовляє працівникам з України всі необхідні документи. Проте, як стверджує жінка, їй нібито не вдалося заробити ані копійки.

До редакції ІА "Конкурент" звернулися предствники агентства та запевнили, що дана інформація є неправдивою. Стверджують, що жінку офіційно працевлаштували. Окрім того, вона була ознайомлена під розписку з «Основами безпеки праці», пройшла попереднє навчання з безпеки та гігієни праці, про що розписалась у картці попереднього навчання. Відтак, стверджують, агентство Adventus виконало всі умови офіційного працевлаштування. 

«Разом із тим, згідно ст.190 КК України, шахрайство –  це заволодіння чужим майном або придбання права на майно шляхом обману чи зловживання довірою. В розрізі вказаної статті Кримінального кодексу України, зазначаємо, що AGENCJA PRACY TYMCZASOWEJ ADVENTUS Wioletta Suska жодними діями не заволодівала майном пані Бондарчук Альони, не придбавала прав на майно шляхом обману чи зловживання довірою. AGENCJA PRACY TYMCZASOWEJ ADVENTUS Wioletta Suska в строгій відповідності до умов праці, регламенту праці, табелю робочих годин, здійснила виплату заробітної плати", – йдеться у повідомленні представників агентства. 

Таким чином AGENCJA PRACY TYMCZASOWEJ ADVENTUS заявляє, що Бондарчук Альона була офіційно працевлаштована згідно UMOWA O PRACE numer UP/2021, про що свідчить її особистий підпис на вказаному документі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів