Поділитись:

Підготовка до опалювального сезону у Луцьку триває згідно з графіком

Вівторок, 28 вересня 2021, 11:44
Підготовка до опалювального сезону у Луцьку триває згідно з графіком

У Луцьку триває підготовка до опалювального сезону. На тепломережах міста ліквідували 103 пориви, у котельні закуповують нове обладнання.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергоощадності 28 вересня.

Як зазначив директор КП «Луцьктепло» Іван Скорупський, на тепломережах міста ліквідували 103 пориви. У котельні на вулиці Боженка триває монтаж сучасних труб. За словами Івана Скорупського, підприємство виконує всі роботи щодо підготовки до опалювального сезону  згідно із графіком. Однак, цьогоріч опалювальний сезон буде особливо складнм у фінансовому плані. Разом з тим, у підприємства немає боргів перед ндавачами послуг. 

Як додав директор КП «Луцьктепло», підприємство продовжує здійснювати  роботу з боржниками. Однак, у «хронічних» боржників відсутні банківські рахунки та майно, на яке можна було б накласти стягнення. Загальна сума заборгованості населення за послуги теплопостачання у Луцьку складає близько 10 мільйонів гривень. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів