У Луцьку говорили про шляхи боротьби з наркотиками

Вівторок, 28 вересня 2021, 09:00

Через проблему поширення наркоманії в Україні на виконання державної політики боротьби із розповсюденням наркотиків у підлітковому середовищі у Луцьку прийняли відповідну програму. Проте голова фракції «Громадянський Рух «СВІДОМІ» Тарас Шкітер наголошує, що відповідна програма є вже понад три роки.

Про це він наголосив 27 вересня під час засідання постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.

«Лідер нашої організації Андрій Покровський запустив програму, яка була написана провідними фахівцями, і була цікавою для дітей. Програму затвердили в управлінні освіти Луцької міської ради. Куратор програми від нашої організації має великий багаж інформації, практичний досвід її застосування», – зазначив Тарас Шкітер.

Нагадаємо: "Ми здорові, бо ми свідомі!" – гасло соціальної програми депутата Луцької міської ради Андрія Покровського "МИ#SVIDOMI", яка покликана ознайомити підлітків із загрозами, які несе вживання наркотичних речовин, лунало у всіх школах обласного центру Волині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: