Поділитись:

Вбивство качки у луцькому парку: як покарали винного

П'ятниця, 24 вересня 2021, 08:51
Вбивство качки у луцькому парку: як покарали винного

Ігор Панашій, військовослужбовець, який закидав камінням качку в центральному парку Луцька, отримав дисциплінарне стягнення.

Про це розповіла тимчасова виконувачка обов'язків начальника служби зв'язків з громадськістю повітряного командування «Захід» Олександра Качмар, – повідомляє Суспільне.

Зі слів Олександри Качмар, Ігор Панашій проходить військову службу у військовій частині А 0959 в Луцьку.

«Він перейшов саме з комендатури туди нещодавно. Він прожекторист прожекторного відділення роти зв'язку та радіотехнічного забезпечення батальйону зв'язку та радіотехнічного забезпечення», – зазначила вона.

Олександра Качмар зазначила, що командиру військової частини полковнику Віктору Меретіну про вчинок військовослужбовця відомо.

«Щоб такі випадки надалі не відбувалися, з ним (з Ігорем Панашієм, – ред.) проведена робота і він також отримав дисциплінарне стягнення. Йому оголосили догану. Є службова картка, де це внесено», – розповіла тимчасова виконувачка обов'язків начальника служби зв'язків з громадськістю.

Сам військовослужбовець усвідомив свою помилку та щиро розкаюється.

«Хочу сказати, що сам Ігор цей випадок проаналізував, тому він дуже жалкує про це. Подібних ситуацій у нього раніше не було», – Олександра Качмар.

Зі слів представниці військової частини, пояснити мотивів вбивства качки Ігор Панашій не зміг.

Нагадаємо: у Луцьку в Центральному парку культури і відпочинку ім. Лесі Українки на очах дітей чоловік закидав камінням качку, яка плавала у каналі. Інцидент зафіксували камери спостереження. Порушника знайшли – ним виявився лучанин 1988 року народження. Зазначається, що він військовослужбовець, служив на Луцькому аеродромі у в/ч А 3186. Згодом чоловік публічно вибачився перед громадою, назвавши свій вчинок ганебним. Проте правоохоронці не могли притягнути військового до відповідальності, тож передали матеріали командиру військової частини, у якій служить лучанин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
17 квітня 2024
14 квітня 2024
16:00
01 квітня 2024
13 березня 2024
10 березня 2024
06 березня 2024
22 лютого 2024
19 лютого 2024
14 лютого 2024