Поділитись:

Чоловіка, який забив качку у Луцьку, не можуть покарати

Понеділок, 30 серпня 2021, 15:14

Військовослужбовця, який закидав камінням качку у Центральному парку обласного центру, не можуть притугнути до відповідальності.

Про це розповіла інспекторка сектору комунікації Нацполіції Волині Марина Балдич, повідомляє Суспільне.

З її слів, правоохоронці не можуть притягнути військового до відповідальності тож передали матеріали командиру військової частини, у якій служить лучанин.

Нагадаємо, 26 серпня, гуляючи парком з дружиною, чоловік почав кидати каміння в одну з качок, які плавали у парковому каналі. В одну із пташок лучанин поцілив декілька разів, від чого качка загинула. Про інцидент Муніципальну варту повіомили діти, які стали свідками такого вчинку. Пізніше за допомогою камер відеоспостереження особу чоловіка вдалося встановити

Після цього чоловік записав відео із вибаченнями за свої дії. Ролик з чоловіком та його дружиною оприлюднили на сторінці Департаменту муніципальної варти Луцька.

Чоловік пообіцяв купити декілька диких качок і випустити у паркову водойму.

«Згідно зі статтею 15 адміністративного кодексу України усі зібрані матеріали передали командиру військової частини для притягнення порушника до дисциплінарної відповідальності», – розповіла інспекторка сектору комунікації Нацполіції Волині Марина Балдич .

У якій частині служить військовослужбовець в поліції не розголошують.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів