Поділитись:

Шкуродера, який забив качку у парку Луцька, зафіксували камери

П'ятниця, 27 серпня 2021, 15:35
Шкуродера, який забив качку у парку Луцька, зафіксували камери

Особу чоловіка, який у четвер, 26 серпня, у парку імені Лесі Українки закидав камінням качку на очах у дітей, встановлять по камерам спостереження.

Про це у коментарі ІА Конкурент розповіла директорка Департаменту муніципальної варти Луцької міської ради Юлія Сиротинська.

Звернення по факту жорстокого поводження з тваринами прийняла диспетчерка Департаменту муніципальної варти. За словами Юлії Сиротинської, на спецлінію зателефонували діти, тому розмова не вийшла довгою, тож зафіксувати всі деталі інцидену не вдалося. 

«На виклик було направлено двох інспекторів, які на той час знаходилися найближче до місця події. Однак, поки вони дісталися вказаного місця, минуло 40 хвилин. По камерах відеонагляду спробують встановити автомобіль, на якому пересувалася дана особа та встановити її зовнішній вигляд», – зазначила Юлія Сиротинська.

Директорка Департамену муніципальної варти додала, що центр безпеки міста зараз працює над цим. Тож до кінця дня на сторінці Департаменту у Фейсбуці оприлюднять більш детальну інформацію.

Нагадаємо, у центральному парку Луцька невідомий на очах у дітей вбив качку, яка плавала у меліоративному каналі. При цьому він цинічно зауважив, що, мовляв, «сезон полювання відкритий».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів