Поділитись:

На Волині у восьми громадах всі школи перейшли на «дистанційку» (відео)

Четвер, 23 вересня 2021, 16:50

фото ілюстративне

Через невисокий показник вакцинації серед працівників школи восьми громад на Волині перейшли на дистанційне навчання. Водночас у дев’яти громадах навчання триває у стаціонарному режимі, адже більшість освітян вакцинувались. 

Про це розповіла начальниця управління освіти Людмила Плахотна, – повідомляє ZAXID.NET.

Зі слів Людмили Плахотної, роботу дитсадків та навчання у початкових класах поки не зупиняють, не залежно від кількості вакцинованих працівників. Але для 5-11 класів умови інші: аби продовжити очне навчання, не менше 80 % працівників закладів повинні бути щеплені проти коронавірусу.

Станом на сьогодні, 23 вересня, у восьми громадах Волині всі школи перейшли на дистанційне навчання через недостатній рівень вакцинації. Йдеться про школи у Мар’янівській, Велицькій, Головненській, Дубечненській, Любомльській, Рівненській, Шацькій та Поромівській громадах.

Людмила Плахотна додала, що на Волині є дев’ять громад, у школах яких триває стаціонарне навчання, оскільки більшість працівників вакциновані. Йдеться про школи в Доросинівській, Копачівській, Рожищенській, Велимченській, Заболотській, Луківській, Поворській, Самарівській, Іваничівській громадах.

У решті громад є школи, які працюють як дистанційно, так і стаціонарно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів