Поділитись:

Конкурент TV: новий волинський телеканал відтепер на MEGOGO (відео)

Понеділок, 18 жовтня 2021, 14:37
Конкурент TV: новий волинський телеканал відтепер на MEGOGO (відео)

У Луцьку новий інформаційний місцевий телеканал «Конкурент TV» почав трансляцію на медіасервісі MEGOGO.

Про це ІА «Конкурент» повідомила головна редакторка телеканалу Олександра Куртєєва.

«Відтепер канал цілодобових новин Луцька та Волині доступний в MEGOGO. Ми подбали, щоб окрім трансляції в кабельних мережах міста Луцька, наш канал могли дивитись і на сервісах інтернет телебачення в хорошій якості із стабільної трансляцією», – розповіла Олександра Куртєєва. 

Телеканал щогодини транслює оперативні і актуальні новини Луцька та Волині, цікаві інтерв’ю та пізнавальні програми. «Конкурент TV» мовить українською мовою та пропонує до перегляду 24 години власного контенту.

Шеф-редакторка зазначає, що вже сьогодні на каналі діють гарячі лінії ( + 38 050 782 40 11 та +38 068 045 10 04) на які можна зателефонувати у будь-який час і повідомити важливу інформацію.

Шукайте додаток MEGOGO на своєму Smart TV, планшеті і смартфоні, переходьте у розділ «Регіональні канали» та дивіться «Конкурент TV» у Full HD-якості. «Конкурент TV» доступний передплатникам у всіх пакетах «ТБ і Кіно: Легка», «ТБ і Кіно: Оптимальна» та «ТБ і Кіно: Максимальна».

Сьогодні канал виходить у мережі провайдера «Люкс-лінк» і вже найближчим часом «Конкурент TV» стане доступним і на інших популярних платформах IPTV та в кабельних мережах місцевих провайдерів.

Підписуйтесь на канал:

Підписуйтесь на канал у Ютубі https://www.youtube.com/channel/UC7eT...

Підписуйтесь в Facebook  https://www.facebook.com/ua.konkurent/

Стежте в інстаграм  https://www.instagram.com/konkurent.i...

Читайте в Telegram  https://t.me/konkurentinua

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів