Поділитись:

Шукаю людей в нову політсилу, – Сергій Притула в Луцьку (фото)

Середа, 22 вересня 2021, 09:16

Шоумен і колишній член партії «Голос» Сергій Притула формує нову політсилу, аби взяти участь в наступних парламентських виборах.

Про це він розповів на зустрічі у розважальному центрі «Промінь» в Луцьку.

Вчора, 21 вересня, Сергій Притула зустрівся зі своїми прихильниками в Луцьку. 

«Я їжджу по Україні, аби спонукати людей йти в політику. Я приступив до формування нової політсили і за кілька років візьму участь в парламентських виборах. І зараз шукаю людей в регіонах», – розповів він.

 

На анонсовану раніше зустріч прийшли чимало людей, причому 90 % присутніх – молодь віком 18-25 років.

 

Сергій Притула говорив про розвиток і ріст, про волонтерство і громадську діяльність, про Україну і її перспективи. Також він розповів, чому українцям не можна залишатися в статусі «поза політикою» і як активно брати в ній участь.

Сам Притула планує брати гроші на політику у великого бізнесу. Мотивує це тим, що бізнес готовий вкладати кошти в стабільність в державі, адже чим будуть багатші люди, тим більше вони зможуть купувати.

Згадуючи свою участь в попередніх виборах, Сергій Притула розповів, що луцька команда партії «Голос» була однією з найслабших в Україні. І результати виборів – тому підтвердження. Тож тепер він не бачить можливості співпраці з ними і тому формує нову команду.

Нагадаємо: один з фронтменів партії «Голос» відомий шоумен Сергій Притула заявив про свій вихід з партії 7 червня цього року. Він пробув членом партії майже два роки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів