Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин вівторка, 21 вересня

Вівторок, 21 вересня 2021, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин вівторка, 21 вересня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька і Волині за вівторок, 21 вересня.

Про повернення закладників

У селі Княгининок поблизу Луцька виявили закладників. Це трапилося 20 вересня. 

З самого ранку поліцейські разом з місцевими активістами патрулювали територію. І вже надвечір в захаращених яблуневих садах помітили двох підозрілих чоловіків. 

На місце викликали слідчо-оперативну групу і не помилилися: в автівці ймовірних зловмисників знайшли чимало «цікавого»

“Вилучили пакетик з жовтою речовиною, схожою на наркотичну - близько 50 грамів. Також кілька десятків полімерних пакетиків для майбутніх закладок, електронні ваги, мобільні телефони та термінали”, - розповіла начальниця сектору комунікації Головного управління Нацполіції Волині Ольга Бузулук.

Про прокурора в школі

Після прикрого випадку – жорстокої бійки школярів у луцькій ЗОШ № 16 – у навчальний заклад з профілактичною бесідою навідалися прокурори Луцької окружної прокуратури та працівники поліції.

Прокурор Олександр Шпота розповів учням середніх та старших класів про відповідальність за вчинення правопорушень.

«Діти – це аудиторія, з якою не можна розмовляти формально і завжди необхідно налагоджувати діалог. Тому в ході розмови ми готові відповідати і відповідаємо на всі їхні, навіть найгостріші, запитання, бо краще виважено і зрозуміло розповісти дитині про наслідки правопорушень і запобігти їм, ніж допустити, щоб вона вступила в конфлікт із законом», – зауважив прокурор. 

Розмовляли правоохоронці з учнями не лише про злочин і кару, зачіпали й болючу тему булінгу, розповідали, як діяти в тих чи інших ситуаціях, у кого шукати допомоги.

Головне у Луцьку: ТОП новин вівторка, 21 вересня

Про смертельну ДТП

20 вересня, у вечірню пору на вулиці Устилузькій у Володимирі-Волинському: легковик ВАЗ 2106 збив двох пішоходів віком 52 та 57 років, які переходили дорогу у невстановленому місці.

Внаслідок автопригоди один пішохід загинув, іншого госпіталізували до лікарні з травмами.

За кермом автомобіля перебував 41-річний житель Володимира-Волинського. 

За фактом смертельної ДТП слідчі розпочали кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 ККУ. Правоохоронці з'ясовують усі обставини дорожньо-транспортної пригоди.

Інші цікаві та важливі новини:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів