Поділитись:

Половина лучан задоволені якістю освіти міста

Вівторок, 21 вересня 2021, 16:52

фото – скульптура студенту ЛНТУ

Нещодавно стали відомими результати Сьомого всеукраїнського муніципального дослідження.

Міжнародний республіканський інститут (МРІ) в Україні спільно з Соціологічною групою «Рейтинг» провів сьоме всеукраїнське муніципальне опитування у 24 містах, щоб оцінити задоволеність жителів міст якістю послуг, ставлення до органів влади та вплив пандемії коронавірусу. 

Журналісти ІА «Конкурент» проаналізували результати дослідження та підготували інфографіку про рівень задоволення лучан освітою та культурою міста.

Таким чином, 6% лучан оцінюють якість роботи закладів культури, як відмінну, 40% – добру, 20% – середню, 7% – погану, 2% – жахливу та ще 26% – не змогли відповісти.

 

9% лучан оцінюють якість роботи спортивних закладів, як відмінну, 46% – добру, 20% – середню, 5% – погану, 2% – жахливу та ще 19% – не змогли відповісти.

 

8% лучан оцінюють якість освіти в дитячих садках, як відмінну, 46% – добру, 16% – середню, 4% – погану, 1% – жахливу та ще 24% – не змогли відповісти.

 

8% лучан оцінюють якість освіти в місцевих школах, як відмінну, 49% – добру, 17% – середню, 4% – погану, 1% – жахливу та ще 20% лучан – не змогли відповісти.

 

8% лучан оцінюють якість освіти в місцевих університетах, коледжах та технікумах як відмінну, 44% – добру, 17% – середню, 4% – погану, 1% – жахливу та ще 26% містян – не змогли дати відповідь.

Нагадаємо, Волинь посіла друге місце в рейтингу областей України за результатами зовнішнього незалежного оцінювання 2021 року. Також нагадаємо, що за результати Українського муніципального опитування 2021 року, Луцьк посів друге місце серед українських міст за рівнем задоволеності мешканців послугами та комфортом, які їм забезпечує місцева влада. 

Всеукраїнське муніципальне опитування Міжнародного республіканського інституту було проведено Соціологічною групою «Рейтинг» у період з 12 травня по 3 червня 2021 року в 24 містах України (у Києві та всіх обласних центрах, включаючи Маріуполь у Донецькій області та Сєвєродонецьк у Луганській області). Опитування проводились шляхом особистих інтерв'ю у будинках 19 196 постійних жителів України віком від 18 років і старше. Дані були зважені, щоб відобразити загальне населення цих міст за віком та статтю. Статистична похибка не перевищує 3,5%, а коефіцієнт досяжності у середньому становить 65%. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів