Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 17 вересня

П'ятниця, 17 вересня 2021, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 17 вересня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька і Волині за п'ятницю, 17 вересня.

Про «бурякову» ДТП

Сьогодні зранку, 17 вересня, у Луцьку на Дубнівському перехресті перекинулася вантажівка з буряками.

Як повідомили в пресслужбі патрульної поліції, водій вантажівки Volvo FN-440 з напівпричепом STAS перед виїздом не перевірив технічний стан автомобіля, а вже під час руху перед поворотом ліворуч з вул. Дубнівської на вул. Карпенка-Карого не обрав безпечну швидкість руху.

В результаті вантажівка наїхала на пішохідне огородження вздовж тротуару і перекинулася.

Через перекинуту вантажівку вулиці Об'їзна та Глушець були певний час повністю сковані затором. Вулиця Дубнівська була паралізована лише частково.

Про негостинний «Гостинець»

Після смерті відомого луцького бізнесмена-мільйонера Леоніда Джулінського минуло більше як рік. За життя чоловік зумів розбудувати багато бізнесів, загалом понад 80 об’єктів. Серед них – ринок «Пасаж», торгові центри «Караван», «Гостинець» та «BOSS».

Наразі ж триває судова тяганина через поділ статків Леоніда Володимировича Джулінського. Адже вже через декілька днів після смерті батька один з його синів – Олександр Джулінський – дізнався, що більшу частину майна вже встигли переписати на інших осіб. І всім вправно керує його молодший брат Леонід Леонідович Джулінський.

Чи справді є власником ТЦ «Гостинець» Леонід Леонідович Джулінський, має встановити суд. Проте юнак вправно керує бізнесом, виставляючи на вулицю підприємців, які десятки років працювали в ТЦ «Гостинець» і колись допомагали його батькові будувати цей торговий центр.

Виходить так: один підприємець приходить, розкручує місце, тоді його виганяють і за винагороду віддають місце іншим людям.

Про нові автобуси

До роботи на автобусних маршрутах Луцька готується новий перевізник із сучасними комфортними автобусами

Зокрема, йдеться про автобуси MAN A21 (дизель, ЄВРО 5) та VAN HOOL  A330 (дизель, ЄВРО 5).

Луцький міський голова Ігор Поліщук зазначив, що транспортні засоби обладнані системою кондиціонування та доступні для людей з інвалідністю.

«Автобуси наразі знаходяться вже в Луцьку та проходять підготовку перед запуском на маршрут», – додав він.

Інші цікаві та важливі новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів