Поділитись:

На Волині – загроза посилення карантину: терміново скликають сесію облради

П'ятниця, 17 вересня 2021, 11:50
На Волині – загроза посилення карантину: терміново скликають сесію облради

фото ілюстративне

На Волині через поширення коронавірусу існує небезпека;запровадження «жовтої» карантинної зони.

У зв’язку з цим голова обласної ради Григорій Недопад підписав розпорядження про скликання позачергового засідання сесії обласної ради, – повідомляє пресслужба обласної ради.

Інтенсивність поширення коронавірусної інфекції, динаміка зростання кількості хворих та швидкість заповнення лікарняних ліжок свідчать про небезпеку запровадження на Волині «жовтої» карантинної зони.

Засідання сесії обласної ради відбудеться у понеділок, 20 вересня, початок о 14.00 годині.

Перше і головне питання – аналіз готовності медичних закладів Волині до викликів нової хвилі епідемії, а також визначення організаційних, ресурсних та фінансових потреб.

Депутати заслухають звіти керівників: управління охорони здоров’я облдержадміністрації, Волинської обласної клінічної лікарні та обласної інфекційної лікарні.

На підставі аналізу будуть ухвалені рішення, які дозволять завчасно;підготуватися до епідемічного піку та карантинних обмежень.

Нагадаємо: зі слів Віктора Ляшка, зараз у напрямку червоного рівня епідемічної небезпеки рухається Чернівецька область, потім йде Тернопільська, Волинська, Закарпатська області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів